Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

Makuplan-Logo-hor.png

Sikkerhed er vigtigt hos Makuplan

Den vigtigste årsag til, at virksomheder med mange fortrolige dokumenter vælger en MAKUlerings-PLAN er, at indholdet af dokumenterne netop skal bevares fortrolige og hverken ses af uvedkommende eller i øvrigt opbevares tilgængeligt for uvedkommende.

MAKUPLAN giver garanti for, at alt det fortrolige materiale makuleres på virksomhedens adresse, til absolut ulæselighed og at ingen har adgang til materialerne i processen - til gengæld har du adgang til at overvåge hele processen.

Alternativet til makulering, er at materialerne transporteres, opbevares på store pladser hvor affald til genvinding sorteres, samt muligvis sendes til udlandet. Ingen ved, hvor mange uvedkommende personer, der er i kontakt med materialerne undervejs i denne proces.

MAKUPLAN personalet er sikkerheds-godkendt og har naturligvis ren straffeattest. MAKUPLAN transporterer sikkerhedsbeholderen direkte fra virksomheden til MAKUPLAN bilen på virksomhedens adresse, hvor makuleringen foregår med det samme og på stedet. Derefter returneres beholderen til virksomheden.

Kontakt MAKUPLAN her, for et uforpligtende tilbud på sikker makulering og bortskaffelse.