Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.

Makuplan-Logo-hor.png

 

recycling.png

Vi går ind for genbrug!

Hos MAKUPLAN er vi bevidste om miljørigtig disponering af papir. Det betyder at alt vores papir - efter makulering -  bliver sendt til genbrug. Blandt andet for at skåne miljøet på den mest attraktive måde.

Genbrug er noget Makuplan er meget bevidste om. Makuplan er også bevidste om at vore kunder også sætter Genbrug og bæredygtighed i føresædet når det gælder deres CSR politik på arbejdspladsen. Og hvis der noget der er ligeså vigtigt som genbrug er det at vores kunder er tilfredse med vores arbejde.

 

forest-2.png

MAKUPLAN - helt miljørigtigt

En MAKUlerings-PLAN er den sikreste og nemmeste måde for virksomheden, at få det fortrolige materiale bortskaffet.

Men løsningen er også den absolut mest miljørigtige! Når det fortrolige materiale er makuleret på virksomhedens adresse, køres det til genbrug, ikke forbrænding.

Dermed genbruges det makulerede papir til nyt genbrugspapir, de elektroniske datamedier genbruges til nyt metal.

Genanvendelse af papir sparer ikke alene på forbruget af træ fra skove rundt omkring i verden, processen sparer også en masse CO2, energi og vand, sammenlignet med fremstilling af nyt papir fra træ.

Men vigtigt er det, at fortrolige dokumenter makuleres og dermed destrueres til absolut ulæselighed, inden de sendes videre til genbrug. Al genvinding foretages i dag på store pladser, hvor materialer ligger ret tilgængelige for omverdenen. Fortroligheden skal derfor sikres med makulering, inden dokumenterne forlader virksomhedens adresse.

Kontakt MAKUPLAN her - og lad sikkerhed og miljø gå hånd i hånd.